İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Kardelen Anaokulu

Ekm

Cumhuriyeitmizin 100. yılına özel etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ekm

Cumhuriyet'imizin 100. yılını coşkuyla kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programımıza tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

1-31 Ekim "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" kapsamında farkındalık seminerimizi sunan Prof. Dr. Leyla Zer'e, tüm hafta boyunca yürütülen faaliyetlerdeki duyarlılıkları ve işbirlikleri için okul ekibimize ve etkinliklerimize katılım gösteren velillerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Akademilerinden ilki "Çocuklarda Özgüven Gelişimi" konulu seminerimiz Uzm. Klinik Psikolog Şeyma Nur SUBAŞI tarafından gerçekleştirilmiştir. Veli akademilerini yürütmemizde destek olan TOKİ Şehit Efkan Kıran İlkokulu ekibine ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılımızın ilk veli akademilerine "Çocuklarda Özgüven Gelişimi " konulu seminerimiz ile başlıyoruz. Seminerimiz Toki Şehit Efkan Kıran İlkokulu konferans salonunda 18 Ekim Çarşamba günü Uzm. Klinik Psikolog  Şeyma Nur SUBAŞI tarafından gerçekleştirilecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalığı Ayı kapsamında "Meme Kanseri Farkındalığı ve Korunma Yöntemleri" konulu çevrim içi toplantımızı gerçekleştirdik. Değerli katkıları için Prof. Dr. Leyla ZER'e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Meme Kanseri konulu çevrim içi toplantımız Prof. Dr. Leyla ZER tarafından 10 Ekim Salı saat 20.00 da zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

CUMHURİYET'İMİZİN 100. YILINA ÖZEL PLANLADIĞIMIZ ETKİNLİKLERİMİZ İLE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PROGRAM AKIŞIMIZI İÇEREN TAKVİMİMİZE YUKARIDA Kİ  BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ekm

İstanbul'un kurtuluşu, tarihimize bir sayfa daha eklerken, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Kutlu olsun!

Ekm

Karşılıksız sevgileriyle her anımızda yanımızda olan minik dostlarımıza hep sevgiyle yaklaştığımız, en büyük koruyucunun sevgi olduğunu hatırladığımız 4 Ekim Hayvanları koruma günümüz kutlu olsun...

Eyl

TOKİ Kardelen Anaokulu olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına ilk sosyal aktivitemiz çocuk tiyatrosu POTİ ile başlıyoruz. Tiyatromuzda başrol kahramınımız olan Poti'nin bencil bir kuş olduğunu fark etmeden geçirdiği günlerden pişman olup  sevgi,saygı ve güzel duyguları yaşamanın ne kadar keyifli olduğunu anladığı ve böyle yaşamaya başladığının hikayesi aktarılmaktadır. Görsel ve işitsel duyulara hitap edecek olan gösterimiz ücretsiz olup tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Eyl

Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Eğitimdir ki bir ulusu, ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatır; ya da tutsaklık ve düşkünlüğe bırakır.' Sözleri ile Yeni Eğitim Öğretim yılımızın tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize neşe dolu bir tatil diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı boyunca uyguladığımız Harezmi Eğitim Modeli Projesinin yıl sonu şenliği Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atakent Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Katılm gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

May

02.06.2023 Cuma günü yapılacak olan TOKİ Kardelen Anaokulu Okul Aile Birliğinin hazırlamış olduğu Yıl Sonu Kermesimize tüm velilerimiz davetlidir. Katılımlarınız için teşekkür ederiz.