İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - TOKİ Kardelen Anaokulu

Ara

M.E.B. tarafından tüm okul kademelerinde uygulanacak olan "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" Projesini okulumuzda  uygulamak için "OKUL YÜRÜTME KOMİSYONU"  kurularak  çalışmalara başlandı."DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" Projesini tüm öğretmenlerimiz yıl boyunca "Okul Öncesi Eğitim Kademesi Eylem Planı "doğrultusunda uygulayarak çalışmalarını sürdürecektir.

OKUL YÜRÜTME KOMİSYONU

Derya ARSLAN-Müdür Yardımcısı

Rabia SARIKOÇ-Okul Psikolojik Danışmanı

Merve MORÇOL - Okul Öncesi Öğretmeni

Neşe KARABULUT-Okul Öncesi Öğretmeni

TAŞIMACIYI TESPİT KOMİSYONU SONUÇ İLANI

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrenci servis taşımacılığı Süren Tur Turizm Tic.  Ltd. Şti. firması tarafından yapılacaktır.

TOKİ Kardelen Anaokulu Öğrencilerini Taşıyacak Servis Araçlarının tespiti  ile ilgili çalışmalar, Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 30/05/2018 tarih ve E.10581842 sayılı Olur´unda belirtilen "Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar" çerçevesinde yapılmıştır.

Servis taşıma işi "Taşımacıyı Tespit Komiyonu" tarafından Süren Tur Turizm Tic.  Ltd. Şti. firmasına verilmiştir.

Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 8. maddesinin 5. fıkrası gereği alınan karar, Küçükçekmece Kaymakamlık Makamı tarafından  29/08/2022 tarih ve 56038000 sayılı OLUR ile uygun görülmüştür.

Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 10. maddesi gereği, istekli firma  Süren Tur Turizm Tic.  Ltd. Şti. ile sözleşme imzalanmıştır.

Bu duyuru Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esasların 10. maddesinin 3. fıkrası gereği yapılmıştır.

Taşımacıyı Tespit Komisyonu

NOT: Servis ile ilgili bilgi almak için  https://www.surenturizm.com/ adresini tıklayınız.

Süren Tur Turizm Tic.  Ltd. Şti.Telefon & Whatsapp

Ofis: 0 (212) 471 4220
Gsm: 0 543 471 42 20
Whatsapp: 0 543 471 42 20

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü tarafından belirlenecek, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Servis Ücretleri ile ilgili  "Okul Servis Ücretleri Tarifesi"  bağlantısı aşağıda yayınlanmıştır.

OKUL SERVİS TAŞITLARINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFELERİ  ile ilgili 24.08.2022 Tarih ve 2022/9-11.A Sayılı UKOME Kararı bağlantısı için TIKLAYINIZ..

(Okul öncesi eğitim öğrencilerini taşıyan okul servis taşıtlarının taşıma ücretine en fazla %35 Rehber Personel ücreti ilave edilir.)